Ιστορικό

Τον Αύγουστο του 2000 ξεκινήσαμε την λειτουργία του Κέντρου μας στο Ναύπλιο με στόχο να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο χώρο των ξένων γλωσσών και της Πληροφορικής. Με την συνεργασία του Ομίλου interlingua, προσφέραμε ένα πρωτόγνωρο και πρωτοποριακό περιβάλλον και συστήμα εκπαίδευσης που γρήγορα αγκάλιασε το κοινό της περιοχής μας. Νεαροί και ενήλικες σπουδαστές γέμισαν τις αίθουσές μας και καταξιωμένοι καθηγητές, άρτια εκπαιδευμένοι ξεκίνησαν το έργο τους με το σύστημα εκμάθησης interlingua.

Από το 2000 το κέντρο ξένων γλωσσών μας προσφέρει μαθήματα Αγγλικών, Γαλλικών, Γερμανικών, Ιταλικών, Ισπανικών και Ελληνικών σε ξένους σε όλες τις ηλικίες και σε όλα τα επίπεδα. Οι σπουδαστές συμμετέχουν σε εξετάσεις πιστοποίησης των πιο αναγνωρισμένων διεθνώς φορέων. Από το 2015 προσφέρουμε μαθήματα και στα Ρώσικα και Τούρκικα και συνεχίζουμε να αναζητούμε καταξιωμένους συνεργάτες ώστε να συμπεριλάβουμε και άλλες γλώσσες επιλογής.

Ταυτοχρόνως από το 2000 προσφέρουμε πιστοποιημένες γνώσεις πληροφορικής σε παιδιά, έφηβους και ενήλικες. Χρήση Η/Υ, προγραμματισμός, AutoCAD κ.α. είναι κάποιες από τις επιλογές που έχει ένας υποψήφιος σπουδαστής μας. Από το 2008 το κέντρο μας είναι επίσημο εξεταστικό κέντρο για τον έγκριτο φορέα ECDL και διεξάγει εξετάσεις πληροφορικής στους χώρους τους με μεγάλη συχνότητα κάθε μήνα.

To 2020 πέρασε ήδη. Είκοσι χρόνια μετά λοιπόν, διατηρούμαστε στην κορυφή της εκπαίδευσης στη περιοχή μας, ακμαίοι και φρέσκοι όσο ποτέ. Η εργατικότητα του διευθυντή μας και ιδιοκτήτη κου Μάριου Φιρφιλιώνη και η επιμονή του για συνεχή βελτίωση μας δίδαξε ότι είναι ο μόνος δρόμος ενός εκπαιδευτικού που ξεκινάει και καταλήγει στον ίδιο του τον ευατό. Έτσι με οδηγούς την αγάπη, την αλήθεια, την αυτοεκτίμηση και την επιδίωξη της αριστεία αναζητούμε τις καλύτερες επιλογές που παρέχονται ανά περίοδο έτσι ώστε να εξασφαλίζουμε στους σπουδαστές μας το κατάλληλο περιβάλλον γνώσης και εξέλιξης.

Με σύνεση και εργατικότητα, έχοντας ως στιλοβάτη την επιστημονική αρτιότητα και το ακούραστο ενδιαφέρον του μόνιμου εκπαιδευτικού προσωπικού μας απολαμβάνουμε ευγνώμονες την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη που μας παρέχει η κοινωνία της Αργολίδας δύο δεκατίες τώρα.

interlingua…. το ηγετικό όνομα στην εκπαίδευση!

What People Say

Όταν η γνώση και ο επαγγελματισμός περισσεύει τότε η επιτυχία είναι δεδομένη.  Πολλά συγχαρητήρια στον κύριο Μάριο Φιρφιλιώνη και τους συνεργάτες του. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Σοφία Τζίκερα

Καλοσυνάτος, ιδιαίτερα φιλικός, συνεννοήσιμος και εξυπηρετικός ο χαμογελαστός κύριος Μάριος.  Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα η γνωριμία μαζί του.

Γεώργιος Κέζας


Επικοινωνήστε μαζί μας…

…θα διαπιστώσετε την διαφορά!